Calculator werkvoorbereider

Calculator werkvoorbereider

36-40 uur

MBO4+

 

___________________________________________________________________________

 

De uitdaging

Wil jij verantwoordelijkheid hebben en impact maken? Vind je het een uitdaging om veelomvattende projecten op te nemen en de calculatie voor te bereiden? Ben je besluitvaardig en sta je stevig in je schoenen? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

 

Als calculator werkvoorbereider binnen ons familiebedrijf heb je een belangrijke rol. Samen met de hoofdverantwoordelijke zorg jij dat opnames vlekkeloos verlopen. Je plant werkopnames, hierbij rekening houdend met onderaannemers en leveranciers en bereidt de opnames zo goed mogelijk voor. Na de opname werk jij de offerte voor de klant uit. Je zorgt dat deze duidelijk en overzichtelijk is voor zowel klant als uitvoerders en beschrijft op hoofdlijnen de planning. Je bent voor zowel klanten als onderaannemers het eerste aanspreekpunt. Met jouw doortastend handelen en je sterke communicatie krijg jij snel de klantvraag boven tafel en bied je passende oplossingen voor de creatieve wensen van onze klanten. Hierbij houd je rekening met onze bedrijfsdoelstellingen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid.

 

Op basis van je ervaringen en de signalen die je ontvangt doe je verbetervoorstellen om processen efficiënter en soepeler te laten verlopen en zo bij te dragen aan de verdere professionalisering en groei van ons bedrijf.

 

Dit neem je mee:

 • Minimaal aantoonbaar Mbo4+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met het werken met een CRM, bij voorkeur AFAS;
 • Ervaring met renovatieprojecten;
 • Ervaring met het onderhouden van contact met zowel klant, onderaannemers als leveranciers;
 • Communicatief vaardig, overtuigend, betrokken, besluitvaardig, gericht op samenwerken

 

 

Dit krijg je van ons:

 • een salaris van minimaal €2.500,- en maximaal €3.200,- bruto per maand gebaseerd op de schilders-CAO bij een 40-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
 • een functie voor de lange termijn met na een jaar kans op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • een goede pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding €0,19 kilometervergoeding regio Haaglanden;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • een gezellig team binnen een familiebedrijf met hart voor de zaak en elkaar.

Welkom bij de familie

Den Haan Schilders en Bouw is een familiebedrijf opgericht in 1993. We zijn klein gestart en inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf in ontwikkeling met de meest uiteenlopende projecten. Wij richten ons vooral op de particuliere markt in de regio Haaglanden met uitstapjes richting Amsterdam en Rotterdam. De woningen zijn meestal gebouwd rond het bouwjaar 1900.

 

Als familiebedrijf investeren wij in onze relaties, zowel met onze klanten als met onze onderaannemers en leveranciers. Wij onderscheiden ons door open communicatie, het managen van verwachtingen en het bieden van service.

 

Onze missie is:

Het waarmaken van de wensen van de klant met respect voor: het bestaande, een gezonde leefomgeving, duurzame en kwalitatieve aanpak.

Van schilderwerk tot totaal renovatie in balans. Het ontzorgen en adviseren van klanten tijdens verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden aan onroerend goed, is onze kernactiviteit én onze kracht.

 

Onze visie is:

Duurzaamheid, continu leren en verbeteren, elkaar versterken, tevreden klanten en medewerkers. Alleen samen behalen we de mooiste resultaten.

Ben je geïnteresseerd?

Graag ontvangen we jouw sollicitatie per mail waarna wij je wellicht uitnodigen voor een kennismaking gesprek. Heb je vragen over deze vacature stel ze dan gerust.

info@denhaanschilders.nl