Corona Maatregelen 15 Maart 2020

Beste klanten en relaties,

Wij volgen de maatregelen van 15 maart’20 van de Rijksoverheid aangaande het Coronavirus COVID-19.

Dit betekent voorlopig voor ons bedrijf dat:

 

  1. Ons kantoorpand en werkplaats vanaf heden t/m 5 april 2020 gesloten is voor bezoekers & derden.

 

  1. Voor onze medewerkers is het niet mogelijk om thuis te werken. Zij zullen de nodige maatregelen in acht nemen om hun werkzaamheden verantwoord te kunnen blijven uitvoeren. Zo zullen zij u geen hand geven, houden zij de maximale afstand (die mogelijk is) van u en collega’s.

 

  1. Als er mensen aanwezig zijn op plekken waar wij moeten werken die gezondheidsklachten hebben laat ons dit alstublieft (indien mogelijke van te voren) weten zodat wij onze afspraak of de werkzaamheden kunnen verplaatsen.

 

  1. Onze medewerkers met gezondheidsklachten die kunnen duiden op het Coronavirus mogen niet werken.

 

Het kan niet anders dan dat u als klant of relatie de komende periode iets merkt van de maatregelen die wij nu nemen. Onze excuses hiervoor, want wij zijn u altijd graag van dienst. In deze onzekere periode vinden wij echter dat we niet anders kunnen dan onze verantwoordelijkheid nemen om het effect van dit virus met elkaar te laten afnemen.
Wij vragen daarom uw begrip als u wat langer moet wachten, als uw mondelinge afspraak wordt omgezet naar een telefonische of wanneer wij u voorlopig afbellen.

 

Heeft u een vraag of opmerking kunt u altijd met ons bellen 0704065089

Team Den Haan