Corfefe

We hebben de afgelopen maand behoorlijk in spanning gezeten. Nee, niet of Feyenoord kampioen zou worden. (Gelukkig is dat gelukt). Ook niet of Tom Dumoulin de Giro D’Italia zou winnen. (Gelukkig is dat ook gelukt). Of Great T zijn belofte om uit het klimaatakkoord te stappen zou nakomen, was helaas niet spannend: dat was te voorzien. Duurzaam denken is niet iedereen nog gegeven.

Wat was dan wel spannend? Wat zou er gaan gebeuren met AKZO-Nobel, vijandig belaagd door het amerikaanse PPG. Dat raakt ons eigen duurzaamheidsdenken. A-N was met haar beleid op de goede weg. We schreven daarover al in de vorige Nieuwsbief. Gelukkig heeft de Ondernemerskamer een duidelijke uitspraak gedaan, die de ongevraagde overname blokkeert. Een pak van ons hart, hoewel de voorgenomen beleidsmaatregelen van A-N zeker minder ambitieus zullen worden.

Wijzelf zetten graag een stapje verder: We gebruiken meer en meer de biobased coatings van Copperant. Deze voldoen aan het Europees Eco-label en zijn zeer milieu- en arbo-vriendelijk.

Zo dragen wij ons steentje bij en dat zullen we blijven doen. Doet U mee?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *