LENTE 2015

IMG_7338Wat een goede winter was het. Bovengemiddelde temperaturen, zeer lage olieprijzen, lage energierekening, geen gladde wegen en dikke winterjassen konden in de kast blijven. En dan is het zomaar lente, met medio maart al 10 tot 16 graden en volop zon. Tijd voor ontspanning en om de sores over het energielabel en verplichte isolatie maar even te vergeten. Lente en de natuur kleurt. Zullen wij meekleuren? Goede lentekleuren maken vrolijk; geen gek idee om fleurig schilderwerk te verrichten naar het voorbeeld van de natuur.

Jong, fris groen is uiteraard de basiskleur. Dat was al vroeger zo in de kunst en cultuurwereld. wie kent niet de beroemde ‘groene tafel’ van

Co Westerik?

Een prachtige aanvullende kleur is geel. Zonnig en sfeerbepalend: citroengeel als het fris moet zijn; oker als de sfeer om warmte vraagt. De foto spreekt voor zich!

 

In combinatie komen geel en groen vaak voor. De beroemdste combinatie is natuurlijk de clubkleur van de Chinese voetbalclub ADO Den Haag. Zulke kleuren winnen altijd! Idee voor uw interieur? Wij adviseren U graag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *