Fijn het is Kerst!

Graag willen wij zo aan het einde van het jaar alle medewerkers en klanten bedanken voor het mooie jaar. Wij zijn ons aan de ene kant dankbaar bewust van het vertrouwen in ons advies en uitvoering wat door de klanten aan ons gegeven wordt. Aan de andere kant zijn we dankbaar voor onze schilders, glaszetters en bouwteam die met trots en voldoening zo veel mooie projecten mogelijk maken. Laten we vooral de mensen en het op een respectabele en plezierige manier met elkaar om gaan centraal laten staan. Kwaliteit en hard werken moeten inmiddels standaard zijn. Rest ons een mooi moment om even extra stil te staan en na te denken over wat we afgelopen jaar allemaal hebben uitgevoerd en bereikt.
Ook voor 2015 genoeg plannen en ontwikkelingen.

Op onze Kerstkaart van dit jaar een foto van de vloer van een tentoonstellingszaal in Gent, hier was te zien de Kunstenaar Richard Jackson. Zijn tomeloos inventieve, exuberante en oneerbiedige kijk op ‘action painting’ heeft de performatieve en ruimtelijke dimensies ervan spectaculair uitgebreid, heeft het doen samensmelten met beeldhouwkunst en het herdacht als een kunst van alledaagse beleving in plaats van heroïsche mythe.

Voor meer Richard Jackson:
http://www.hauserwirth.com/artists/15/richard-jackson/images-clips/31/

Hartelijke dank allemaal! En een warm, kleurrijk, vrolijk, gezond en liefdevol 2015.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *