Mei 2014 EUROSCHILDER

De europastemmers zijn blij: het is nu definitief zomer. Tijd voor nieuwe ambities. Welke kansen biedt Europa voor het MKB in het algemeen en voor schilderbedrijven in het bijzonder? Beducht kan je zijn voor nog een stelsel regels en wetten, bijvoorbeeld voor de keuze van verfmiddelen, uiteraard milieuvriendelijk en duurzaam. Maar met wellicht beperking van vakmanschapvrijheden: mag je nog wel kobaltblauw gebruiken of titiaangeel?
Liever kijken wij naar de kansen: kunnen we zonder problemen een schilder- of verbouwproject aannemen in Brussel of Lissabon. Grensoverschrijdend werken; een uitdaging is het wel. Laten we echter het dicht-bij-huis niet verwaarlozen: ook in Den Haag en omstreken is er veel te doen. Met het aantrekken van de economie komen weer veel nieuwe projecten in zicht. Daarbij zetten we de duurzaamheid op de eerste plaats. Kwaliteit van materiaal en manier van werken zijn de peilers voor het succes van ons bedrijf. U weet ons te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *