Mei 2013 VAKWERK

Als U iemand hoort zeggen: ‘Vakwerk’, krijgt U dan ook zo’n soort plaatje voor ogen?
Waarschijnlijker is dat U denkt aan een ambachtelijk produkt, waarvan je kan zien dat er kwaliteit is geleverd. Kwaliteit wint altijd, is mooi en duurzaam, maar heeft ook zijn prijs. Voor kwaliteit zijn vaklieden nodig, mensen die hun vak verstaan, de goede materialen en technieken gebruiken en de ontwikkelingen daarin bijhouden.
Schilderen is zo’n vak. Wanneer nieuw schilderwerk nodig is, binnen en/of buiten, is het belangrijk dat er goed werk wordt geleverd. Als U een goede relatie hebt met uw ‘huisschilder’, dan weet U waar U aan toe bent: afspraken worden nagekomen, U krijgt terzake kundig advies en er wordt goede, moderne verf gebruikt. Vergelijk uw relatie maar met die met uw huisarts. Toch net zo een kwestie van vertrouwen?

Bij verfsoorten is de laatste jaren veel nieuw ontwikkeld. Niet alleen in duurzaamheid en sterkte, ook in verwerkingsgemak, gebruik bij lage buitentemperaturen, een groot scala van sfeermakende kleuren. Bespreek met uw vakman welke mogelijkheden er voor U zijn, vooral ook waar uzelf niet bent opgekomen. De klus wordt spannend! En U zult een blije klant zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *