Augustus 2013 Vakantiegenoegens

Afbeelding 5

Afbeelding 6“Wat doen jullie met de vakantie?”, vroeg een van onze goede relaties laatst. Goede vraag!
We laten de kwast even staan. Maar niet het hoofd. Het is een van onze tradities dat we in vakantietijd ons informeren over nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken op verfgebied. Er gebeurt nogal wat. Verf die ook bij regen of lage temperaturen goed gebruikt kan worden, is een van de vondsten waar wij blij mee zijn. Ontdekkingen over de invloed van kleur op de psychologische gesteldheid van mensen geven praktische uitvoering. Goed gebruik van kleuren in een ziekenhuis bijvoorbeeld geven patienten een gevoel van ’thuis’ en bezoekers voelen zich meer welkom dan afgeschrikt. Een ander voorbeeld is het Rijksmuseum. Bent U er al geweest? Misschien beter even wachten tot de duizenden (Aziatische) toeristen weer naar huis zijn. Maar dan is een bezoek zeker de moeite waard. Niet alleen om de nachtwacht (die is best mooi natuurlijk), maar om de kleursetting te bewonderen. Weet U dat er 1885 kleuren zijn verwerkt? Dat er 10 jaar is geschilderd door 25 schilders?
Wij gaan zeker kijken en we denken dat we ook voor onze klanten goede ideeen kunnen opdoen. Zoals gezegd letten we ook op de techniek. Er is bijvoorbeeld een nieuwe muurverf die het effect van lichtbronnen versterkt. Hierdoor is energiebesparing mogelijk. We gaan meer letten op duurzaamheid: efficient werken, attent zijn op afval, minder rondrijden in de auto door betere werkplanning, enzo meer.
U ziet het: vakantie is de tijd voor creatief denken over ons werk en ons vak. Denkt U mee? Al woont U niet in het Rijksmuseum, bij U thuis zijn wellicht mogelijkheden om uw woongenot te vergroten. Wij helpen U daarbij!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *