Goedkoop is duurkoop

Hoe vaak hoor je die uitspraak niet, vooral als er is gedacht dat je voor de minste prijs wel de beste spullen kon krijgen.
Dat blijkt toch wel eens spijt op te leveren en de conclusie achteraf is dat men uiteindelijk duurder uit is gekomen en daarnaast ook een hoop ‘gedoe’ had en een ontevreden gevoel.
Voorbeelden zijn er genoeg: De beroemde Fyratreinen die nu op een rangeerterrein verder staan te roesten omdat ze door ondeugdelijk materiaal niet tegen de regen en vorst zijn bestand. Zo levert ook de peperdure HSL spoorlijn alleen maar verlies op. Onderhoudscontracten van overheden moeten via aanbesteding: zo goedkoop mogelijk. De gevolgen laten zich raden.
En de zo goedkope plofkip die voor 50% met water is opgepompt (sommig biefstuk net zo), is dat nou lekker? Goedkope gereedschappen blijken vaak slecht bruikbaar voor je klussen, in een goedkoop skipak krijg je het snel koud en nat, ga zo maar door.
Nu is het ook niet zo dat een hoog prijskaartje perse een goed product garandeert. Bij het kopen van spullen of het inhuren van personeel moet je altijd goed opletten en de kwaliteit inschatten (of dat laten doen door wie daarin is gespecialiseerd).
Wij, Den Haan Schilders en Vastgoedservice, weten als geen ander dat er maar een ding bovenaan staat en dat is kwaliteit. Het loont om onderhoud en nieuwwerk goed en vakkundig uit te voeren. Dan gaat het niet om het duurste, maar het zal zeker niet de laagste prijskaartje hebben. Het is verleidelijk, zeker in tijden van crisis, in zee te gaan met de o zo goedkope klusjesman, die het wel even zal klaren. Na een jaar, of al eerder, bedenk je dan dat hier goedkoop duurkoop is geweest.
Wij denken: ga dat experiment toch niet aan! Bij ons weet U de beste materialen, passend bij de werkzaamheden en uw wensen, en: goed uitgevoerd. Met garantie.
Wij nodigen U graag uit om dat voor uw situatie toe te lichten. De keus is aan U.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *